F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Nee, alhoewel de eOverdracht integraal onderdeel uitmaakt van POINT is het slechts 1 van de 9 processtappen binnen POINT. POINT gaat primair uit van een integraal overdrachtsproces op basis van zorginhoud, zorglogistiek, indicatiestelling, communicatie en berichtgeving aan de huisarts.
Ja, POINT is een moderne webapplicatie die alle ontwikkelingen rond moderne standaarden en communicatieconcepten op de voet volgt. Denk hierbij aan standaarden als de ZIB eOverdracht 3.0 en communicatieconcepten als IHE-XDS en HL7 FHIR.
Ja, POINT volgt het principe van registratie aan de bron. Daarnaast kan met POINT een kwalitatieve verbetering van de informatie tot stand worden gebracht, door hergebruik van data en in specifieke overdrachtsdocumenten.
Nee, een EPD beperkt zich vaak tot de zorg binnen de muren van een instelling, POINT positioneert zich als integrale verbinding van patiƫntgegevens over de muren van zorginstellingen heen en richt zich uitsluitend op de transfer van de patiƫnt, zodat de juiste zorg op de juiste tijd en locatie geleverd wordt.
Ja, er zijn al diverse werkende koppelingen opgeleverd en beschikbaar met diverse gerenommeerde ECD leveranciers.

Is uw vraag niet beantwoord?

POINT helpt u uw zorg efficiënt te maken!

POINT levert veel toegevoegde waarde bij het verlenen van de juiste zorg. De hoeveelheid verpleeghuizen, verzorgingshuizen,thuiszorginstellingen en revalidatiecentra zijn het bewijs van de meerwaarde van ons product.

Wij gaan graag met u in gesprek over de aansluiting van POINT! Vraag hieronder uw demo presentatie aan.

Shahriar Fazili
Shahriar Fazili

Shahriar adviseert al sinds 1995 verschillende soorten zorginstellingen in het maken van de juiste keuzes betreffende software en IT.
Ook voor u kan Shahriar een passend zorgpakket samenstellen!

Neem contact met mij op