Over Linkassist

Linkassist, ontstaan uit Techxx Healthcare, is al ruim 10 jaar leverancier van het door haar ontwikkelde platform POINT.

POINT is een digitaal samenwerkingsplatform en staat voor Punt voor Overdracht, Informatie, Naslag en Transfers. Het platform biedt de juiste ondersteuning voor alle transfers en zorgoverdrachten tussen ziekenhuizen, huisartsen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, thuiszorginstellingen en revalidatiecentra.

Inzet van POINT zorgt voor een verhoging van de efficiency en hierdoor een kostenbesparing bij de aangesloten zorginstellingen. Al meer dan 750 zorginstellingen zijn inmiddels aangesloten op POINT.

Linkassist bestaat uit een hecht team van betrokken professionals die zich richten op het verder duurzaam doorontwikkelen van POINT. Innoveren en het leveren van betrouwbare software voor de zorgsector is wat hen bindt en inspireert.

Linkassist maakt onderdeel uit van een netwerk van softwarehuizen waar onderlinge kennisdeling en het realiseren van schaalvoordeel centraal staat.

Bedrijfsgegevens Linkassist B.V.

KvK nummer     34186324

BTW nummer   NL 8118.72.142  B01

IBAN nummer  NL71 INGB 0007 5455 36 

Linkassist is actief binnen de volgende kennisorganisaties